Rea!

TanCan – Clear solspray 100 ml

193,75 kr inkl. moms

En modern och lättviktig solspray, speciellt lämplig för ansikte och urringning. Behöver inte duschas av efter appliceringen!
Vegansk. Svensktillverkad.

Fri frakt på beställningar över 600:-

  TRYGG OCH SÄKER BETALNING
  • Stripe
  • Visa Card
  • MasterCard

  Beskrivning

  Väldigt smidig och lättanvänd brun-utan-sol i sprayform från svenska TanCan!

  Sprayen är transparent (utan färgguide) vilket gör det snabbt och lätt att applicera denna spraytan när du vill. Det tar c:a 4 timmar innan färgen börjar synas, och efter c:a 8 timmar har den utvecklats maximalt i huden.

  Färgen sitter kvar extra länge, ofta mer än en vecka, tack vare hur kombinationen av de två sockerarterna DHA (Dihydroxyacetone) och Erytrhulose samverkar för en djupare och snyggare brun färg än den man får med bara DHA.

  Blunda försiktigt och håll andan, spraya med cirkelformade rörelser över ansikte och dekolletage. Låt torka och se hur färgen utvecklas med tiden.

  Exfoliera gärna huden innan du använder brun-utan-sol.

  DHA (Dihydroxyacetone) – är ett välbeprövat ämne som har används till brun-utan-sol produkter sedan 1950-talet. DHA är en naturlig sockerart som reagerar med proteinet i hudens ytliga skick och färgar det brunt. DHA fungerar i likhet med om du skär ett snitt i en frukt och fruktköttet färgas brunt

  Erytrhulose – är likt DHA en sockerart som fungerar på samma sätt i huden. Ämnet är exklusivt och ger i kombination med DHA en mycket naturlig och äkta solkysst hudton. Resultatet blir en djupare solbrun hud med ett långvarigt resultat. Ämnet utvinns ur röda bär och framförallt hallon.

  Aloe Vera Barbadensis – världens äldsta läkeväxt. Verkar lugnande och återfuktande på huden samtidigt som Aloe Vera hjälper till att ge en jämn solbrun hudton.

  Vitt te – verkar lugnande och skyddar huden mot yttre påverkan (fria radikaler) samtidigt som du får ett jämnare och finare resultat av din solbränna.

  Q10 -  har länge används i hudvårdande produkter för sina anti-åldrande egenskaper. Q10 skyddar hudcellerna mot oxidativ stress, och motverkar fria radikaler både inom och utanför cellerna.

  Vitamin A – är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot yttre påverkan (fria radikaler) samtidig som den stimulerar hudens kollagen och elastinproduktion. Den minskar även hudens pigmentering.

  Vitamin E -  är en kraftfull antioxidant som skyddar huden mot yttre påverkan (fria radikaler). Stärker hudens fuktbarriär och gör huden elastisk. Likt Vitamin A minskas hudens pigmentering som kan uppstå vid solskador.

  Sheasmör – ger en optimal återfuktning till huden och mjukgör torr hud. Den verkar samtidigt som en antioxidant och ger skydd mot fria radikaler.

  Mandelolja - är en mjukgörande olja som är rik på E-vitamin. Ger elasticitet till huden samtidigt som den verkar mjukgörande och lugnande.

  Trollhassel - verkar lugnande, antiinflammatoriskt och antiseptisk på huden.