Budgie the Twinflower Oil

Utvärdering som jag skrivit för en annan tidning:

BUDGIE The Twinflower Oil är en hårolja som doftar ganska fräscht och rätt så naturligt. Den är naturlig också (vegansk), med både argan-, solros-, och ricinolja, men den innehåller parfym. BUDGIE är Kicks nya veganska hårvårdsserie.

Jag har blonderat hår, så man skulle kunna tro att BUDGIE The Twinflower Oil vore en perfekt produkt för mig, men jag känner mer ”jaha?” än ”jippie” inför den här produkten när jag använder den.

Ja, BUDGIE The Twinflower Oil är en hårolja, och visst, håret ser glansigare ut när man fönar det, men på mitt hår blir det ingen anmärkningsvärd skillnad när jag använder den enligt instruktionerna (en till två droppar som masseras in på hårtopparna). Det är en helt OK hårolja, mitt hår blir möjligen lite återfuktat och topparna ser mindre torra ut när jag använder BUDGIE The Twinflower Oil, men helheten räcker inte till ett högre betyg än 3 efter att ha provat produkten i flera veckor.

Med tanke på de ingredienser produkten innehåller så borde den vara bra mot frizzighet och vårda håret. Behöver du en hårolja finns det många andra alternativ med bättre effekt, men har du siktat in dig på budgetsegmentet kanske denna kan vara något för dig. Särskilt om du gillar doften.