Stockholm Beauty Week

Idag fortsatte Stockholm Beauty Week i ett varmt Stockholm City, som jag skrev om igår. Bland höjdpunkterna idag vill vi lyfta fram exempelvis London Tea Exchange och deras intressanta presentationer av konsten att både tillreda och avnjuta afternoon tea. Vitt te är verkligen något extra, och det känns verkligen skillnad när det har hanterats varsamt hela vägen från odling till kopp, jämfört med det billigare ”hushålls-te” som man kanske är van vid från närmsta stormarknad.

Silicea berättade om sina produkter med kisel som vi alla vet är bra för starkt hår och starka naglar.

Kvällen rundades av med både mingel och efterfest!

Massor av olika sorters te fick vi både dofta, se och smaka på. En njutning för alla sinnen.

 

Siliceas kiselprodukter för dig som vill få bättre hår och naglar

 

Jordgubbar och Champagne på minglet dag 2

 

Efterfest på Vau de Ville